Tukenasi

Sydänsurussa ja erokriisissä

Tunteet

Ihastuminen ja rakastuminen ovat elämän ihanimpia asioita. Jokainen ihastunut ja rakastunut tietää sen tunteen, kun vatsanpohjassa kutittelee kivasti. Samaan aikaan voi tuntua ihanalta ja jännittävältä. Ihastumiseen kuuluvat myös haaveilu, ikävä ja kaipuu.  

  

Toiselle tunteiden paljastaminen ei kuitenkaan ole helppoa. Monia pelottaa, että tulee torjutuksi eli toinen ei olekaan kiinnostunut juuri sinusta, vaikka hän olisi sinusta maailman paras ihminen sinulle. Usein vastaan tuleekin pettymyksiä, kun omat unelmat eivät kohtaa toisen kanssa vaan romahtavat hetkessä kuin korttitalo. 

Sydänsurut ja erokriisit

Erokriisit ovat myös kipeitä, ja ne tulevat toiselle osapuolelle usein yllätyksenä niin, ettei tämä ole yhtään ehtinyt siihen valmistautua. Jätetyksi tuleminen aiheuttaa muun muassa tuskaa, ahdistusta, epätoivoa, uniongelmia, levottomuutta ja ruokahaluttomuutta. 

  

Silloin saa surra, mutta ei ole hyvä jäädä yksin. Surun keskeltä voi kömpiä ylös, kun ikäviä asioita saa käsitellä luotettavan ja turvallisen ihmisen kanssa ilman pelkoa siitä, että tulee haukutuksi tai kiusatuksi.  

  

Me olemme kokeneet sydänsuruja ja myös erokriisejä ja tiedämme, miten niistä voi kasvaa entistä vahvemmaksi ihmiseksi. Tiedämme, miten voi löytää uuden suunnan elämään ja ihastua ja rakastua uudestaan, vaikka elämä olisi murjonut vaikka kuinka syvälle suohon. 

  

Soita meille, että voimme auttaa myös sinua nousemaan takaisin jaloilleen ja näkemään elämässä uutta valoa ja toivoa.  

  

Autamme, soita

1,98 € / min + pvm